An ode to authentic Italian cuisine

When Italy invites itself to your table

In every town in Italy there is a neighborhood trattoria, a place where we come together to enjoy cuisine that is meaningful, generous and sincere. At Bellantoni, we wanted to recreate this experience, bringing a touch of refinement, a careful selection of ingredients and know-how transmitted by the great transalpine chefs.

We work exclusively with exceptional Italian products, fresh pasta made every day, mature cheeses with unique flavors and sauces simmered in accordance with traditions. Because great cuisine always begins with impeccable products.

MENU DEGUSTAZIONE PROFUMI D'ITALIA

89.- / The dishes can be chosen from the entire menu

ANTIPASTO
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PRIMO
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SECONDO
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DESSERT

ANTIPASTI

  • Avec oignons confits, mesclun, câpres

  • Tartare de boeuf provenant de la maison Grandjean (Cheseaux) avec jaune d'oeuf fondant, fondue de parmesan, jeunes pousses et pain Carasau

  • Carpaccio de sériole à la mangue, grenades et perles de yuzu

  • Coque de grana padano farcie d’une délicate ricotta au pesto de basilic maison, tomates cerises, concombre, oignons et olives noires

PRIMI

  • Pâtes fraîches artisanales aux tomates datterino, ricotta, pesto de basilic maison et pignons grillés

  • Handcrafted fresh pasta, smoked guanciale, egg yolk, pecorino romano, parmesan, pecorino romano flakes and pepper

  • Pâtes fraîches artisanales farcies de crevettes, mascarpone, parfumées au citron avec crème au parmesan et sauge

  • Pâtes fraîches artisanales aux tomates datterino, moules, palourdes, langoustines, touche de bottarga raffinée

SECONDI

  • Eggplants, tomato sauce, fior di latte mozzarella, smoked provola, parmesan, basil and evo oil

  • Carré d’agneau rôti sélection Grandjean (Cheseaux) avec réduction au Marsala, purée de pommes de terre et légumes de saison

  • Sea bass fillet with mango sauce, parmesan white rice and seasonal vegetables

  • Filet de thon rouge laqué à la sauce soja, tiradito de concombre, tomates, oignon, olives Taggiasche, souffle exotique au jus de mangue avec riz blanc au parmesan et légumes de saison

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